info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

JOBBA PÅ ZETTERBERGS


Nytänkande och starka traditioner

Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Vi verkar på en internationell marknad, men har en stark lokal förankring. Vi förenar rekrytering av nyutexaminerade och personer med erfarenheter från olika branscher med anställda som i generationer arbetat på företaget. Det ger en mix av hantverksskicklighet och modern produktionsteknik.

Olikheter ger kraft att förändra

På Zetterbergs är vi stolta över att kunna rekrytera och utveckla en mängd olika typer av medarbetare, som exempelvis säljare, svetsare, administratörer, produktutvecklare, montörer, inköpare och lagerarbetare. En blandning av personligheter och karaktärer som gör företaget dynamiskt och öppnar upp för innovation i stort som smått.
Vi eftersträvar att vara en arbetsplats som står för mångfald och jämställdhet och ser därför gärna att både män och kvinnor med varierande erfarenheter och bakgrund söker våra tjänster. Vi värdesätter olikheter.

Tillsammans skapar vi framgång

Framgång bygger på engagemang. För oss är det viktigt att personalen trivs på arbetsplatsen och att alla får möjlighet att bidra med sin kunskap och förmåga. Genom att alla tar eget ansvar, arbetar utifrån gemensamt uppsatta mål och alltid strävar efter att hitta förbättringsområden utvecklar vi såväl individ som företag. Det får oss att växa.

Hittar du inte jobbet för dig får du gärna skicka in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan:
SKICKA


LEDIGA JOBB

Bli en del av Zetterbergs!

Inköpare

Tjänsten för dig som trivs med stort kontaktnät, vill arbeta såväl strategiskt som operativt och motiveras av att kunna påverka företagets resultat. 


Lackerare

Har du erfarenhet av lackering och vill jobba med stora byggnationer på ett spännande industriföretag hoppas vi att du tar chansen och söker hos oss!

Läs mer om tjänsten här.


Fordonselektriker

Nu söker vi dig som är tekniskt lagd och vill arbeta med elkonstellationer och grundläggande hydraulik. 

Läs mer om tjänsten här.

 

Robotsvetsoperatör

Gillar du programmering och har svetserfarenhet av MIG/MAG är det här tjänsten för dig.

Läs mer om tjänsten här.DIN ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan till rekryteringo@ozetterbergs.se 
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.