info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

JOBBA PÅ ZETTERBERGS


Nytänkande och starka traditioner

Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Vi verkar på en internationell marknad, men har en stark lokal förankring. Vi förenar rekrytering av nyutexaminerade och personer med erfarenheter från olika branscher med anställda som i generationer arbetat på företaget. Det ger en mix av hantverksskicklighet och modern produktionsteknik.

Olikheter ger kraft att förändra

På Zetterbergs är vi stolta över att kunna rekrytera och utveckla en mängd olika typer av medarbetare, som exempelvis säljare, svetsare, administratörer, produktutvecklare, montörer, inköpare och lagerarbetare. En blandning av personligheter och karaktärer som gör företaget dynamiskt och öppnar upp för innovation i stort som smått.
Vi eftersträvar att vara en arbetsplats som står för mångfald och jämställdhet och ser därför gärna att både män och kvinnor med varierande erfarenheter och bakgrund söker våra tjänster. Vi värdesätter olikheter.

Tillsammans skapar vi framgång

Framgång bygger på engagemang. För oss är det viktigt att personalen trivs på arbetsplatsen och att alla får möjlighet att bidra med sin kunskap och förmåga. Genom att alla tar eget ansvar, arbetar utifrån gemensamt uppsatta mål och alltid strävar efter att hitta förbättringsområden utvecklar vi såväl individ som företag. Det får oss att växa.

Hittar du inte jobbet för dig får du gärna skicka in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan:
SKICKA


LEDIGA JOBB

Bli en del av Zetterbergs!


Teknisk säljare av sopbilsaggregat

Vi söker nu en serviceinriktad teknisk säljare till försäljning av Farid sopbilsaggregat. Vill du vara med och bidra till en fortsatt positiv utveckling på ett spännande företag i framkant?

Läs mer om tjänsten och ansök här.


Konstruktör

Som konstruktör är du en viktig del av orderprocessen. Du färdigställer ordrar och konstruerar kundlösningar. Har du dessutom erfarenhet av fordonsel och hydraulik är det en stor fördel.  

Läs mer om tjänsten och ansökan här.


Servicetekniker

Skulle du trivas att jobba med service och reparationer av lastbilspåbyggnader och anläggningsfordon?
Läs mer och sök tjänsten här.
 

Produktionstekniker

För dig som vill ha ett utmanande och varierande arbete i syfte att vidareutveckla produktionsflöden, produktivitet och lönsamhet i vår tillverkning och fordonsmontering. 

Läs mer och ansök tjänsten här.


DIN ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan till rekryteringo@ozetterbergs.se 
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.