Lediga tjänster

Ta chansen att bli en del av Zetterbergs! Just nu har vi en del tjänster ligger ute som vi vill tillsätta med nya härliga kollegor.

Produktionschef över tillverkningen i Östervåla. Mer info här.

Automations- och maskintekniker i fabriken. Mer info här.

Vi erbjuder arbete på en arbetsplats med snart 100 år fyllda. Här får du jobba med ett starkt och väletablerat varumärke. Made in Sweden är vårt signum. Det är vi extra stolta över. När flera konkurrenter väljer att lägga produktionen utomlands går vi åt andra hållet. Vi vill fortsätta vår verksamhet i Sverige. 

En trygg introduktion hos oss innebär förståelse för organisationen, värderingar och målsättning, samt din roll i verksamhetens arbetssätt och rutiner. Vi eftersträvar även att du ska kunna växa inom ditt kompetensområde och utvecklas med oss på Zetterbergs. När man börjar hos oss blir man välkomnad och vår kultur beskrivs som familjär och varm. 

Som anställd hos oss kommer du skapa relationer med en mängd olika personer i olika yrkesroller. Det upplever vi som en av styrkorna i organisationen. Du har alltid expertis nära att fråga. Vi lär av varandra och det skapar trygghet. Mixen av olika yrkesroller ger en rolig arbetsplats att vara på. 

Välkommen med din ansökan till oss!

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter