info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

AKTUELLT

2019-02-22

Zetterbergs goes Hollywood

Den här veckan har vi haft ett filmteam och skådespelaren Ellen Bergström på plats för att medverka i ett utbildningsmaterial för Prevent som handlar om säkerheten som ny på jobbet inom industrin. Även vår personal har fått tillfälle att visa stjärnglans och vi väntar med spänning på att se resultatet.


2019-02-12

"Vi har kört med Farid frontlastare i 27 år."

Kundporträtt: Anders Nylander

Anders jobbar som renhållningsarbetare på HEM - Halmstad Energi och Miljö AB - och har kört frontlastare i 17 år. Han blev sugen på att köra lastbil och följde i sin pappas fotspår. Med en Farid EHP från 2010 tömmer han containrar och djupbehållare med bland annat hushållsavfall och wellpapp i kommunen. 

Är det den första frontlastaren från Zetterbergs som du kör?
- Nej, den andra. Företaget har kört på Farid (tidigare Heil) sedan 1992. Vi har en till från 2015 som rullar.

I 27 år alltså. Vad är det som gör att ni fortsätter att välja Farid från Zetterbergs?
- Frontlastaren är pålitlig, driftsäker och har hög kvalitet. Den är ju väldigt stor, men är trots det ändå så smidig och mjuk att arbeta och köra med.

Så den har motsvarat dina förväntningar?
- Att vi är kända för hög service och kvalitet, det säger ju allt. Jag är väldigt imponerad av driftsäkerheten, det är väldigt sällsynt att påbyggnaden går sönder.

Om det ändå är något som strular så vänder sig företaget gärna till Zetterbergs för reservdelar eller servicehjälp.
- Behöver man en reservdel så blir man imponerad av er. Ni verkar ha det mesta på hyllan! Supporten på telefon är kanon och leveransen snabb. Den man pratar med kan produkten till 100 %. Ni är seriösa och håller alltid bra kvalitet.

Kan du referera till vårt ” Zetterbergs – det lönar sig i längden”?
- Ja! Bilen jag kör är nu 8,5 år gammal och har varit och är fortfarande väldigt bra. Efter 17 år i en frontlastare tycker jag fortfarande att det är lika roligt att gå till jobbet.


2018-11-13

Lansering av vår Kalkylator

Att vår dumper ZD4 är lättare än sina föregångare hoppas vi att vi varit tydliga med. Men vad det innebär för kunden praktiskt och ekonomiskt kanske vi inte alltid lyckats nå ut med. Nu vill vi göra det enklare för alla som planerar och kalkylerar på en ny byggnation.

Genom att fylla i aktuell transportdata i vår räknesnurra kan du se hur mycket du kan spara genom att välja vårt lättare flak. Om det så är i ökad förtjänst per transport, färre körningar, fler lediga dagar eller minskade CO2-utsläpp blir det mer uppenbart än någonsin att våra produkter lönar sig i längden. Testa själv!2018-11-12

Utökade serviceprogram

Att Zetterbergs produkter ska bidra till ökad lönsamhet för kunden är vårt främsta mål. I och med vår satsning på reparations- och serviceavdelningen här i Östervåla har vi möjlighet att hjälpa till ännu ett steg på vägen. Vi kan nu erbjuda servicepaket på Livab och Frontlastare utifrån våra rekommendationer. 

Läs mer på: https://www.zetterbergs.se/service/


 2018-09-30

Zetterbergs 95 år!

Våra 95 år firades med en jubileumstillställning då anställda med respektive var inbjudna till festvåning Sven Dufva i Uppsala. Förutom trerätters middag och dryck fick vi njuta av tal, prisutdelning till kollegor, en härlig konferencier i form av Anna-Lena Brundin samt dansshow av två par som vunnit otaliga priser. 
En väldigt uppskattad och minnesvärd kväll!2018-09-12

Vi investerar i miljön

Att bidra till en minskad klimatpåverkan är en självklarhet för oss. Så det är med stor glädje vi idag tar ännu ett kliv framåt!

Genom högeffektiv värmeåtervinning kommer vi nu reducera CO2-utsläppen med ytterligare 100 ton per år. Det tillsammans med övriga investeringar som företaget har genomfört den senaste 4-årsperioden har minskat vår oljeförbrukning med hela 230 kubikmeter och ger ett reducerat CO2-utsläpp med hela 660 ton - per år!
Det är något att vara stolt över! På riktigt. 


2018-08-25

Succé på ELMIA

Vilken mässa vi hade i år! Något vi sett fram emot mycket var att lansera vår senaste produkt ZD4 Zetmatic. All positiv feedback på den samt det höga antalet Zetterbergs-byggnationer i montrarna ser vi som ett bevis på att vi valt rätt väg. Det sporrar oss givetvis att fortsätta utveckla våra produkter och koncept tillsammans med våra samarbetspartners.
Så tack för alla besök och givande diskussioner!2018-08-17

Viktig milstolpe i Zetterbergs fortsatta utveckling!

Idag invigde vi högtidligt våra två nya svetsrobotar i närvaro av all personal. De två robotarna fick namnen Henrik och Göte, för att hedra de två personer som betytt mest i företagets historia.
Med våra 95 år som grund satsar vi nu framåt enligt vår nya vision "Nordens bästa påbyggare för en trygg och hållbar framtid".ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.