Elmia Lastbil över för denna gång

Vi summerar en fin mässa som innehållit det mesta. Trevliga kundmöten, givande diskussioner och nya bekantskaper, liksom strålande sol, men även en sistadag som avslutades under paraplyn.

Nytt för Elmia-besökarna i vår monter var fastflaket och automatkassetten. Kul med så stort intresse, och många nyfikna frågor om funktioner, lastförmåga och hantering.

Vårt fastflak ZFF gjorde premiär på Elmia och har optimerats med en rad smarta lösningar för att bli en värdig medlem i vår produktfamilj.

Vi förstår att intresset för en demoturné med kassetten är efterfrågad, så det ska vi givetvis försöka ordna. Ni får gärna lämna kontaktuppgifter till våra säljare på sales@zetterbergs.se så de kan återkoppla när och var det blir aktuellt med en sådan.

Även vår tidseffektiva automatkassett ZD4-KA visades upp på mässan för första gången med stor nyfikenhet. Välkommen att kontakta oss om intresse finns för demoturné.

Det vi annars framför allt tar med oss är kundernas fina omdömen om våra produkter. Vår upplevelse är att vi har väldigt nöjda kunder – och det peppar oss att arbeta vidare med vår höga kvalitet, smarta konstruktionslösningar och höga finish.

Vi blir extra glada av att höra att många gör ett aktivt val när det kommer till produktionen av sin lastbilspåbyggnad och vill ha just svensktillverkat. Det gör oss trygga i våra investeringar i fabriken i Östervåla och vårt ”Made in Sweden”.  

Vi uppskattar också ärligheten hos de som kör Zetterbergs och ser inte påpekanden eller andra önskemål som nederlag, utan något som kan leda till förbättringar. Det är i samarbete med våra kunder och leverantörer som produkterna utvecklas vidare för att möta marknadens behov, effektivisera transporterna och genom det stärka kunden totalekonomi. Så tack till er som bidrar med erfarenheter och synpunkter.

Det är i diskussion med personer som använder våra produkter som vi lättast upptäcker förbättringsområden att ta med i vår fortsatta utveckling.

Roberth Löfstedt, Marknads- och försäljningschef/vice VD:

– Vi summerar nu Elmia Lastbil 2022 till en riktigt lyckad mässa. Ett stort tack till alla er som tog er tid och besökte oss i vår monter. Jag hoppas ni hade lika trevlig som vi. Alla de möten och diskussioner vi haft med er tar vi med oss framåt i vårt arbete och vår fortsatta utveckling för att tillsammans med er skapa ännu bättre produkter och lösningar!

Roberth Löfstedt till höger summerar en fin Elmia-mässa.

Bildgalleri från våra dagar på Elmia Lastbil.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter