”Påbyggarnas Rolls-Royce.”

Bättre omdöme är svårt att få. Och när det kommer från någon som verkligen har koll på grejerna känns det så klart extra kul att höra. Vi hade besök i montern på Elmia Lastbil av Kjell Johansson som haft åkeriet Hagtorps Åkeri AB och kört grus och jord i 32 år.

Vid företagsstarten -89 införskaffade han sig en begagnad Volvo med Zetterbergs tippflak från 1986. Den var tyvärr med om en olycka senare och bilen blev bara skrot, men flaket flyttades över till en annan. Därefter blev det också ett antal nya tippbilar genom åren, med både flak och dumper, innan företaget såldes ut i fjol.

Kjell Johansson – en nöjd Zetterbergskund som gladeligen delade med sig av sin erfarenheter som företagsägare och chaufför.

Vad är det speciellt du gillat med Zetterbergs?
– Det är bara bäst! Som jag sa, påbyggarnas Rolls-Royce. Jag har haft höga krav på hur mina bilar ska byggas. Det ska fungera och hålla länge. Hållfastheten är viktigast framför allt. Det ska vara i symbios med chassit. Sett så många ekipage som inte håller måttet och blir skeva.

Så vår kvalitet håller hög standard tycker du?
– Verkligen! Jag har haft en 22 år gammal dumperbil med sidotipp och den körde jag så sent som igår åt nya ägaren. Funkar fint fortfarande!

Vi tackar för besöket och en mycket trevlig pratstund om både det ena och det andra!
Att träffa er kunder och höra om er vardag och erfarenheter av produkterna är något vi verkligen gillar.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter