Ny säljare i västra Sverige

Vi välkomnar varmt vår nya säljare Tommy Bekkeli till Zetterbergs. Tommy kommer vara regionansvarig för västra Sverige med placeringsort Göteborg och är förväntansfull inför sin nya tjänst.
– Det känns fantastiskt roligt! Lite som att komma hem igen.

Med det syftar han på sina 18 år på JOAB och många år som säljare mot den norska marknaden. Efter några år i annan bransch är han nu alltså tillbaka på lastbilssidan.

Tommy Bekkeli – ny säljare hos oss på Zetterbergs.

Hade du bra koll på Zetterbergs innan?
– Jag har ju alltid vetat om att företaget finns och har själv sålt ett par lastbilspåbyggnader till tidigare kunder. För mig är Zetterbergs nummer ett när det kommer till dumper och flak. Det har det alltid varit.

Var det anledningen till att tjänsten lockade?
– Ja, det var helt klart en bidragande orsak. Jag ville tillbaka till branschen, men samtidigt göra något annat. Zetterbergs osar kvalitet och för mig betyder det också en hel del att det vi säljer är en helsvensk produkt.

Nu är du inne på andra veckan hos oss. Vad har du hunnit med så här långt?
– Jag är mitt uppe i min introduktion där jag har gått runt på olika avdelningar. Visst blir det lite korvstoppning så här i början, men det har också varit kul att få träffa personalen i organisationen och nyttigt att få en genomgång av produktionen och en inblick i alla flöden. Sen har jag faktiskt börjat komma igång på allvar med lite offerter också, och det är ju det jag ser fram emot mest så klart.

Vad tänker du här framöver nu?
– Att jag vill komma ut på fältet och träffa våra kunder. Många har jag ju stött på i olika sammanhang tidigare, men det finns ju även nya ansikten för mig, så en liten presentationsturné lär det bli.

Vi önskar Tommy stort lycka till i sin roll på Zetterbergs!

Vill du komma i kontakt med Tommy når du honom här.
E-post: tommy.bekkeli@zetterbergs.se
Telefon: 0292-705 12/070-39 00 826

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter