Malmendagen lördag 24 september

lördag 24 september kl. 10-15 kan ni träffa oss på Malmendagen vid täkten i Riala. Våra kollegor Lars och Mattias kommer finnas på plats om ni har några funderingar kring våra produkter eller vad vi kan erbjuda i vår reparations- och serviceanläggning.

I vår monter har vi med oss ett ZD4-dumperekipage med kärra. Automatkassetten vi hade med oss till Elmia finns också att kika på i Volvos monter.

Mässa i Roslagen är ett samarbete mellan DKLBC, Volvo, Scania, Mercedes och andra branschkollegor och hålls på Rialavägen 470 i Rimbo.

Vore trevligt om du kom förbi!

Automatkassett från Zetterbergs som kommer finnas i Volvos monter under Malmendagen.
Vill du läsa mer om ekipaget som maximerar effektiviteten hittar du sidan om automatkassetten här: https://zetterbergs.se/produkter/automatkassett/

Vår säljare Lasse Johansson träffar du i Riala. Han hjälper dig gärna om du har några frågor om våra produkter. Har du en fundering redan nu nås han på lars.johansson@zetterbergs.se.

Mattias Sundgren är säljare på reservdelar, reparation och service. Han kommer också till Malmendagen. Kolla med honom om du har några funderingar gällande eftermarknad. Behöver du hjälp nu går det så klart att höra av sig direkt till mattias.sundgren@zetterbergs.se.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter