Roberth Löfstedt utsedd till vice VD​

Zetterbergs Industri AB har fr.o.m. den 1 april 2022 utsett Roberth Löfstedt till vice VD i bolaget. Roberth har arbetat på Zetterbergs sedan 2001, och är sedan 2016 även delägare.

Roberth behåller rollen som marknads- och försäljningschef, och får genom sin nya roll som vice VD även ansvar för att driva företagets affärsutveckling.

Att ständigt utveckla och stärka våra kundrelationer blir viktiga delar i vårt långsiktiga arbete mot fler marknadsandelar och ett framgångsrikt företag. Där kan Roberth bidra mycket med sin erfarenhet och kompetens. Han har varit med länge i branschen, har ett brett kontaktnät och kan vår verksamhet.

Vad ser du mest fram emot i din nya roll?
– Att bredda våra marknadskanaler och stärka oss som en trygg partner. Vårt varumärke och ”Made in Sweden” är starkt, men vi har stor potential att lyfta oss ytterligare. Med nuvarande och framtida samarbeten, investeringar och automatisering här i Östervåla, kan vi tillsammans med den enorma kompetens som finns hos vår personal fortsätta att utveckla Zetterbergs. Det ska bli oerhört spännande att vara med på denna resa!

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter