Världspremiär!

Vi fortsätter vår 100-åriga historia som innovatör med att återigen visa vägen framåt. Det är med stolthet Zetterbergs presenterar VÄRLDENS FÖRSTA lastbilsflak med slitplåt i stål utan fossila koldioxidutsläpp. Stålet är baserat på återvunnet stålskrot och producerat och transporterat med fossilfri el och biogas.

KLIMATSMART. Vårt – och världens – första lastbilsflak i SSAB Zero®. Slitplåten är i återvunnet stål utan fossila koldioxidutsläpp.

Vi vill påverka och ta ansvar
Tillsammans med våra kunder hoppas vi kunna bidra till omställningen mot en mer hållbar framtid. Nu skapar vi möjligheten för dig att kunna välja en produkt som verkligen gör skillnad.

I funktion är inget nytt. Självklart uppfyller vår klimatsmarta ZD4 våra höga krav på kvalitet och stabilitet. Du kommer inte att märka av förändringen – det gör nästa generation. Följ med oss i kampen mot utsläppen!

  • Minska ditt klimatavtryck
    Med den här lastväxlardumpern blir du en del av en utsläppsfri värdekedja där man återvinner stålskrot och låter fossila bränslen vara kvar i marken. Genom att ersätta slitplåten med SSAB Zero® har utsläppen minskat med nästan 2,2 ton CO2. En imponerande besparing på hela 72 %. Jämfört med en lastväxlarkorg i standardutförande har avtrycket för flaket i sin helhet reducerats med 43 %. Ditt val gör er verksamhet till en del av lösningen framåt.

  • Stärk ditt varumärke
    Genom att satsa på grönare produkter blir du en förebild i branschen och kan attrahera kunder och samarbetspartners som prioriterar klimatsmarta lösningar. Med ett varumärke kopplat till hållbarhet och ansvar får du en konkurrensfördel på marknaden.

  • Bli en attraktiv arbetsgivare
    Sätt fart på din rekrytering. Hållbarhetsstrategier och miljömedvetenhet blir allt viktigare för potentiella medarbetare. Visa att du är engagerad och villig att satsa för att bidra till förändring.

Häng med oss i den gröna revolutionen!
Är du intresserad av just det här flaket eller en offert? Välkommen med din förfrågan!
Tfn: +46 (0)292-705 00
E-post: sales@zetterbergs.se


Läs mer om SSAB Zero® på deras hemsida.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter