Zetterbergs 100 år!

Nu är vi äntligen här. 2023. Året då vi med glädje kan fira att företaget blir jubilar. En imponerande sådan! Att klara 100 år utan vare sig konkurser eller rekonstruktioner visar på en styrka som vi är oerhört stolta över.

Igår bjöd hundraåringen in till tårtkalas för samtliga anställda. Genom både VD-tal och tipspromenad fick vi en chans att reflektera över vår fantastiska historia, men också kring var vi står idag – med den fina utvecklingen som Zetterbergs haft och fortsätter att ha.

Att få fira med sina kollegor i anläggningen som invigdes med buller och bång 1973 och som spelat en så viktig roll för företagets framsteg är riktigt häftigt. Bredvid Volvon från 1936 blev vi serverade tårta på fat från Anna Zetterbergs café – fru till grundaren Henrik Zetterberg. 100 år är en lång period – och ändå lever så mycket kvar genom berättelser, dokumentation och kunskap som vandrat vidare till nästa generation. Vi har fokus på framtiden, men våra traditioner bär vi alltid med oss.

Tillställningen avslutades med att personalen fick ta emot en jubileumsskrift av företagets ägare. En bok med ett stycke industrihistoria under 10 decennier, ur Zetterbergs perspektiv. Den hoppas vi fortsätter skrivas under en lång tid framöver…

Grattis till oss, och alla som varit innan. Det här har vi gjort bra – alla tillsammans!

Vi vill också rikta ett stort tack till våra leverantörer som bidrog med jättefina priser till vår tävling; VBG, Würth, Sunfab, SSAB, WTJ, Sternhammar och Maskin&Verktyg. Tack!


Läs mer om vårt företag här.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter