Service och reparation

Vi är med dig – hela vägen. I vår reparations- och serviceanläggning i Östervåla kan vi hjälpa dig med allt som rör påbyggnader på lastbilar. 

Vi kan lastbilspåbyggnader

zetterbergs-reparation och service-gruppbild-servicetekniker

Efter 100 år i branschen har vi skapat oss erfarenheter som gör oss till experter på lastbilspåbyggnader och de fel som kan uppstå. I vår reparations- och serviceanläggning erbjuder vi våra tjänster till alla – oavsett var du köpt din byggnation.

Vi vill att du får lönsamhet på din lastbil och vårt främsta mål är att minska stilleståndet i din verksamhet. Vi kan ofta erbjuda tid utifrån ditt önskemål.

Vi utför service, reparation och ombyggnation på alla typer av lastbilspåbyggnader, så som tipp- och dumperbilar, lastväxlarbilar, kranbilar, och släpfordon. Vi har även utrustning och kompetens för programmering och parametersättning av kranar, lastväxlare och släpfordon av flertalet fabrikat. 

Representerar du ett försäkringsbolag och behöver hjälp i ett skadeärende? Självklart försöker vi lösa detta. Vi har bred kompetens och lämnar gärna offert på olika typer av arbeten. 

Vi kan hjälpa dig med följande områden:

  • Hydraulik
  • Mekanik
  • Pneumatik
  • Elektronik
  • Svetsning
 
Välkommen att kontakta oss för offert och tidsbokning enligt kontaktuppgifter längst ner på sidan alternativt via formuläret. 
 

Förfrågan

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vår serviceavdelning dig så snart de har möjlighet.

Drop-in

Får du akut problem med din lastbilspåbyggnad kan vi hjälpa till. Snabb service ut mot kund är prioriterat hos oss. Under våra öppettider måndag till fredag erbjuder vi drop-in för felsökning och enklare åtgärder. Vi har de flesta artiklarna i lager och kan ofta hjälpa dig på dagen. 

Våra ordinarie öppettider:
Mån-tors: kl. 7-16
Fre: kl. 7-14.30
(Undantag kan förekomma.)

Ring oss gärna på 0292-705 74 och meddela att du är på väg!
För reparation, service och ombyggnation krävs tidsbokning. 

zetterbergs-service-karta

Ring oss

Tidsbokning, frågor och offert

Maila oss

Tidsbokning, frågor och offert

Teknisk support

För allmän tekniskt support

Följ oss gärna!

Spana in alla ekipage som rullar ut ur fabriken och få det senaste om Zetterbergs.