”Zetterbergs ligger mig varmt om hjärtat.”

Igår hade vi avtackning av Lars Westerlund som arbetat över 24 år på Zetterbergs. Såna avslut känns alltid sorgliga. Lasse är en positiv och hjälpsam person med en oerhört bred kunskap om företaget, produkterna, våra system och rutiner och kommer vara saknad av oss alla.

Efter att han började på monteringen -87 har han haft en mängd olika arbetsroller och varit på de flesta avdelningarna. Under många år som arbetsledare och Lean-koordinator. Han avslutade på Reparation och service som styrningsledare och reklamationsansvarig.

Hur känns det här?
– Sorgligt så klart. Zetterbergs ligger mig varmt om hjärtat och det är jobbigt att lämna alla trevliga kollegor. Samtidigt är jag glad att jag sparkar mig själv i röven och vågar. Det krävs lite mod att kasta sig ut för att testa något nytt efter så här lång tid.

Vad har fått dig att fatta det här beslutet?
– En blandning av att vilja prova något annat och att hitta en bättre lösning att kombinera med mitt eget lantbruk. Jag kommer jobba som drifttekniker på Arlanda och vara anställd, men med säsongsarbete bara under vinterhalvåret. Resten av tiden kan jag arbeta hemma.

Vad tar du med dig efter alla dessa år?
– Först och främst alla minnen och människor jag lärt känna. Sedan har jag också haft en otrolig personlig utveckling i och med att jag har fått chansen i olika arbetsroller. Något jag är oerhört tacksam för. Jag har fått lära mig så mycket, inom bland annat data.

Vad har varit det bästa med Zetterbergs som arbetsgivare?
– Oj, vad svarar man på det. Det är väldigt mycket. Men det jag kanske vill förmedla till övriga är att har du viljan och tar chansen så finns alla möjligheter att få testa nya saker och utvecklas. Så har i alla fall jag känt här. Jag har haft en personlig resa utan dess like. Sedan har Zetterbergs liksom alltid funnits och jag har känt en trygghet i anställningen. Jag har trivts toppenbra. Annars skulle jag aldrig ha stannat så länge.

Något annat du vill tillägga?
– Ja, jag vill tacka alla kollegor för den här tiden och önska lycka till i den fortsatta utvecklingen. Jag kommer tänka på allt och alla.

Vi tackar för den fina gesten att bjuda samtliga medarbetare på tårta och lyckönskar Lasse stort i allt det nya!

Nyfiken på ett jobb på Zetterbergs? Kolla in Jobba hos oss.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter