10 anledningar att välja ZD4

Gemensamt för alla vår produkter är att de ska vara av högsta kvalitet och ge en attraktiv totalekonomi för kund. Här tittar vi på tio fördelar som gör just vår dumper ZD4 till ett smart val av påbyggnation till anläggningsbilen.

 

 

1. Låg vikt

Reducerad vikt var högt prioriterat när vi tog fram den nya dumpergenerationen. Vår ZD4 är 20 % lättare än föregångaren. Med SSAB:s höghållfasta svenska stål kan vi använda tunnare dimensioner och få ett lättare och mer hållbart flak. Du kan lasta mer per vända och får lägre bränsleförbrukning vid tomkörning. Något som självklart gynnar din totalekonomi. 

2. Hög kvalitet

En arbetsfordon ska vara pålitligt, i alla lägen. Med högkvalitativa material- och komponentval säkerställer vi påbyggnadens funktionalitet och reducerar ditt stillestånd. Du kan känna dig trygg med att den klarar transportuppdragen oavsett yttre omständigheter. Hög kvalitet lönar sig i längden och du kommer att få ut mycket av din påbyggnation.

3. Robotsvetsad

Vi investerar i automatisering för att vara konkurrenskraftiga på marknaden. Alla våra dumperkorgar robotsvetsas. En robot har bättre precision och standardiserar vår tillverkning. Det vi levererar ut till kund är en produkt med ännu högre kvalitet, stabilitet och finish.

4. Lång livslängd

Hardox-stålet har ökat slitstyrkan på vår dumper med 40 %. Konstruktionen ger en stabil och robust enhet som klarar tunga och påfrestande laster. Med bottenplåt i Hardox 500TUF uppbockad 45 grader mot sidan får du en dumper med maximal styrka och högt slitageskydd. Du kan räkna med en lång livslängd och ett bra andrahandsvärde vid eventuell vidareförsäljning.

5. Ytbehandling i toppklass

Det vi levererar ut ska vara snyggt och hålla sig så länge. Vi använder oss av det senaste inom täckfärgsidan och garanterar en ytbehandling av hög kvalitet med god korrosionsbeständighet. Vi jobbar med lågtrycksystem för att uppnå en slätare och jämnare finish, som skyddar byggnationen mot rostangrepp och skador under hela dess livslängd.

6. Kunden i fokus

Våra säljare jobbar alltid i nära dialog med kunden för att skapa trygghet i affären.  Med god service, flexibilitet och kompetent personal tittar vi på effektiva lösningar för de kundanpassningar som du efterfrågar. Säljarna jobbar ute i regionerna för att ge möjlighet till fysiska möten och ordergenomgångar om det är något kunden vill ha.

7. Made in Sweden

Väljer du en svensktillverkad ZD4 från Östervåla väljer du också en leverantör med hållbarhetsfokus. Vi jobbar ständigt med att hitta förbättringsområden i vår tillverkning, både vad det gäller kvalitet och minskad belastning på miljön. Vi är ISO-trippelcertifierad (kvalitet, miljö och arbetsmiljö), investerar i svensk industri och värnar om branschens framtid.

8. Genomtänk design

Det är ingen slump att vår dumper ser ut som den gör. Den strömlinjeformade designen, där alla delar bildar en funktionell enhet ger den extra hög prestanda. De släta sidorna underlätta för dig vid tvätt och underhåll. Med marknadens lägsta bygghöjd, 340 mm, sitter den också snyggare på chassit.

9. Smarta funktioner

Vår ZD4 är användarvänlig. God ergonomi och social hållbarhet för åkaren är viktigt för oss när vi tar fram nya produkter. Ditt jobb ska vara roligt och spara på kroppen i så stor utsträckning som möjligt. Du har möjlighet till en mängd val som på olika sätt gör din arbetsvardag mer bekväm.

10. Bra eftermarknad

Vårt arbete slutar inte vid utleveransen. Vi finns med dig hela vägen som en trygg partner när något eventuellt går snett. Vi ger dig teknisk support, har ett brett utbud av reservdelar och kan erbjuda service och reparation på alla typer av lastbilspåbyggnader. Måndag till fredag har vi drop-in i vår serviceanläggning för att kunna hjälpa dig med felsökning och enklare åtgärder.

Till sidan med mer information, valmöjligheter och produktblad för dumper ZD4.
Vid frågor är du välkommen att kontakta någon av våra säljare.

Dela artikeln

Facebook
LinkedIn
Twitter