info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

DUMPER

0292-705 00

sales
o
@
o
zetterbergs.se

Ta kontakt med oss eller lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig
SKICKA

ZD4 - Snygg, Lätt, Smart!

Vår slitstarkaste dumper har med klok ingenjörskonst och ny design fått lägre vikt och fler smarta detaljer. Med marknadens sannolikt lägsta bygghöjd sitter den också snyggare på chassit. Unika designlösningar som gör oss till trendsättare än en gång.


ZD4 - För dig som vill lasta mer och nå ännu bättre lönsamhet!ZD4 kombi med vändskiva

ZD4-K är utvecklad för att opitmera körningar där behovet av flexibilitet är stort. Med en vändskiva monterad på hjälpramen och dumperkorgen utrustad med snabblås, blir flexibiliteten stor.ZD4 med Zetmatic sidotippning

ZD4-Z är utvecklad för körningar där det är vanligt med sidotippning. Från hytten manövreras tippningen, där tippmassan hamnar en bit ifrån bilen och därför inte blockerar hjul eller orsakar skador.

 Ladda ned produktblad ZD4-Z  


ZD4 med Matic sidöppning

ZD4-M gör dumpern mer flexibel tack vare hydraulisk sidoöppning som gör det möjligt att enkelt och snabbt öppna hela sidan och ex. lasta styckegods .

 Ladda ned produktblad ZD4-M


EuroPipe – maximal lastförmåga

När våra kunder kan nyttja sina bilar effektivt och få ut mer av varje körning är vi nöjda, det är då vi har lyckats. Vi har i design, konstruktion och material tagit fram en halvrund dumper optimerad i vikt för maximal lastförmåga, som samtidigt klarar tuff hantering och höga krav på stabilitet. En dumper med smarta lösningar i konstruktion och materialval. Lösningar som fler än våra kunder vill dra nytta av. Vi vill påstå att EuroPipe har de förutsättningar som en halfpipe i tuff miljö skall ha. Låg vikt ger större lastförmåga, en nog så viktig faktor med tanke på kostnadseffektivitet.

 Ladda ned produktblad EuroPipe

För att se produktfilm EuroPipe, klicka på länken nedan
EuroPipe

Europipe på kärra
 Ladda ned produktblad EuroPipe på kärra


ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.